Сърбия и Португалия завършиха наравно 2:2 в мач от група

...
Сърбия и Португалия завършиха наравно 2:2 в мач от група
Коментари Харесай

Португалия изпусна два гола аванс срещу Сърбия, срещата завърши с дискусионна ситуация

Сърбия и Португалия приключиха наедно 2:2 в мач от група " А " на международните квалификации. Диого Жота вкара два гола за " мореплавателите " в 11-ата и 36-ата минута. През второто полувреме домакините изравниха с попадения на Александър Митрович (46) и Филип Костич (60).

Така и двата тима са водачи във краткотрайното класиране с по 4 точки.

Двубоят стартира по-добре за гостите. В 9-ата минута Жота откри Роналдо на добра позиция, само че звездата на Ювентус пропусна.

Две минути по-късно Португалия поведе. Бернардо Силва откри с центриране непокрития на далечната греда Жота, който с глава вкара за 0:1.

В 36-ата минута Седрик напредна отдясно и с съвършено центриране качи топката на главата на оставения непокрит в наказателното поле Жота, който вкара за 0:2.
 Снимка 524732
Източник:

В началото на второто полувреме Сърбия се върна в мача. Неманя Радонич проби и откри Александър Митрович в дребното наказателно поле. Нападателят се вклини сред двама бранители и матира Руи Патрисио за 1:2.

След час игра Неманя Гудел откри Филип Костич, който със мощен шут изравни резултата.

В 76-ата минута пред Роналдо се откри отлична опция още веднъж да изведе своя тим напред в резултата, само че стреля в навън.

В продължението на мача Никола Миленкович бе изпъден с пряк червен картон. Секунди по-късно Нуно Мендеш откри Роналдо в наказателното поле. Нападателят насочи удар, който Марко Дмитрович не съумя да избави. Кълбото влизаше във вратата, когато Стефан Митрович мазета. Останаха съществени подозрения, че топката беше минала голлинията.
 Турция се разправи и с Норвегия
Турция се разправи и с Норвегия

Южните ни съседи с класическа победа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР