Сърбия е на едно от първите места по оръжия на

...
Сърбия е на едно от първите места по оръжия на
Коментари Харесай

Нова масова стрелба в Сърбия, много убити и ранени

Сърбия е на едно от първите места по оръжия на глава от популацията в света.

8 души бяха убити и 13 ранени късно в четвъртък при пукотевица покрай сръбския град Младеновац, на към 60 километра южно от столицата Белград, оповестиха държавните медии.

Сред починалите е 21-годишен служител на реда и сестра му. Стрелбата е станала в село Дубона, община Младеновац. Сред ранените има и деца.

Според вестника обвиненият, на 21 години, се е скарал с група хора в учебен двор в Дъбън, взел е автомат от вкъщи си и е разкрил огън. След това отишъл в родното си село Шепшин, където още веднъж стартира да стреля. Предполага се, че младежът е наследник на боен. Стрелецът се търси от полицията, в района е разгласен проект " Вихър ". Служители на разузнаването считат, че той е избягал в Шепшин. Според източници на " Вечерне новости " обвиненият е обграден, само че не е склонен да се съобщи на полицията и стреля по служителите на реда.

В сряда 13-годишен възпитаник простреля 8 свои връстници и охранител в начално учебно заведение в Белград, нахлуване, което шокира балканската страна. През април 2013 година селяндур в същата община Младеновац простреля 13 родственици и съседи.

Очаквайте подробности
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР