Сърбия е арестувала косовски полицаи на територията на страната, това

...
Сърбия е арестувала косовски полицаи на територията на страната, това
Коментари Харесай

Сърбия арестува косовски полицаи

Сърбия е арестувала косовски служители на реда на територията на страната, това заяви сръбското министерство на вътрешните работи.

Тримата задържани са били въоръжени с автомати и в цялостно военно снаряжение с GPS устройства, карти и друга техника, оповестяват сръбските медии.

Премиерът на Косово Албин Курти съобщи, че трима косовски служители на реда са били отвлечени през днешния ден в Лепосавич на място, където е имало незаконен канал за контрабанда, ситуиран на към 300 метра във вътрешността в територията на Косово, и прикани интернационалната общественост да осъди този акт на сръбска експанзия.

„ Подозираме, че са били отвлечени от сръбската войска, ясно е, че това е отмъщението на Сърбия за вчерашния арест на известния нарушител Милун Миленкович - Луне, който съставлява един от водачите на проведената престъпност и контрабанда “, сподели Курти, представено от RTK2.

Косовската полиция също заяви за случая.

„ Предполага се, че надълбоко в територията на Косово, в граничната зона в северната част на страната, са отвлечени трима чиновници на граничен патрул ", заяви полицията.

„ Коха “ съобщи, че държавното управление в Косово е забранило вноса на всевъзможни артикули от Сърбия след отвличането на служителите на реда.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР