Сърбите са абсолютни самохвалковци. Много вицове има за това, не

...
Сърбите са абсолютни самохвалковци. Много вицове има за това, не
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки защити наранената ни гордост и попиля сърбите в ефир: Тези самохвалковци

" Сърбите са безспорни самохвалковци. Много вицове има за това, не си заслужава да се разяснява. Другото са смехории и закачки ". Така разяснява в студиото на Нова тв евродепутатът Ангел Джамбазки думите на сръбския президент Александър Вучич, който съобщи, че страната му към този момент е изпреварила по междинна заплата България.

" Жизненият стандарт в България не е задоволително висок, няма да го съпоставям с косовари, сърби или марсианци ", добави Джамбазки, написа Блиц.

По отношение на подправените вести, които се появяват в медийното пространство, политикът съобщи:

" Антидържавните конспирации би трябвало да бъдат тествани. В България самолети с 300 индивида рядко кацат. На военно летище подобен аероплан не може да кацне, това е цялостна неистина. 

Тези подправени вести не се самозараждат. Вижте кои групи хора ги популяризират. В Шарково имаше хора, които не разграничават коза от котка, само че се хвърлят нападателно и предизвикателно към полицейските служителки. Виждал съм доста хора, които са ваши и мои познати и популяризират подправени вести ".

" Не мога да кажа по какъв начин ще се явим по настрана на избори, не мога да предсказвам. Ефектът от обединяването е доста по-голям. Между нас постоянно има страст и непремерени думи. Това оставя неприятно усещане в хората, няма подозрение, само че факт е, че обединяването реализира своите резултати и цели ", добави още Ангел Джамбазки.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР