Сърбинът Новак Джокович призна, че за първи път от много

...
Сърбинът Новак Джокович призна, че за първи път от много
Коментари Харесай

Джокович: Вече нямам проблеми с лакътя

Сърбинът Новак Джокович призна, че за първи път от доста време насам не е угрижен за болката в лакътя си. Бившият номер едно в света от време на време имаше проблеми с тази травма и поради това трябваше да пропусне четири месеца през 2017 година, а даже се наложи да претърпи интервенция през февруари.

" През последните дни преди всичко мисля за играта, нещо което ми липсваше в един доста дълъг интервал от време. Единственото, което бе в съзнанието ми бе болката.

Това дава прохлада, тъй като мислите се освобождават. Аз пристигам на шампионата в Маями със специфични усеща. Всичко е напълно друго, тъй като нямам проблем с лакътя. Нямам специфични упования и проекти. Аз към момента не съм в най-хубавата си форма. Всеки ден прогресирам в играта. Мога да се съсредоточа върху представянето си, а не върху болката ", съобщи Джокович.
Ноле е подложен под №9 в схемата на „ Мастърс 1000 “ шампионата в Маями тази седмица. Шесткратният първенец в надпреварата стартира от втори кръг, като чака спечелилия от срещата сред Миша Зверев (Германия) и Беноа Пер (Франция).
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР