Сара Тавареш идва в Пловдив. Номинираната за награда Грами певица

...
Сара Тавареш идва в Пловдив. Номинираната за награда Грами певица
Коментари Харесай

Сара Тавареш открива концертния сезон в Пловдив

Сара Тавареш идва в Пловдив. Номинираната за премия " Грами " певица ще открие концертния сезон в града. Португалската изпълнителка и мултинационалната ѝ група ще излязат на сцената на Античния спектакъл на 5 юни 2021 година, събота, в 19:00 часа.
Сара Тавареш е певица, композитор, китарист и перкусионист. Тя е родом от Лисабон, а корените ѝ са от Кабо Верде. Композициите ѝ са омайна примес от африканска, португалска и северноамериканска музика, върху която като същинска магия се движи вълшебният ѝ глас.

Сара Тавареш е събитие в международната музика, което владее критици и аудитория с умеенето си да плува през музикални стилове, размивайки граници. Гласът ѝ е топъл и квалифициран инструмент, който предава правилно търсенията на артистичната ѝ душа.
В изявление за българска медия тя показа: " Не споделям нищо, което не ми носи обръщение, и не пея нищо, което не съдържа персонален детайл. Не мога да тълкувам послания, които не минават през сърцето ми, с цел да могат по-късно да излязат посредством гласа ми. Просто би трябвало да са минали през сърцето ми.. . Обикновено сама композирам песните си ".
Концертът се провежда от Blue Hills Events и е част от фестивала Music of the Ages. Билети на цени от 20 до 40 лв. можете да намерите в системата на.
Ще бъдат спазени всички противоепидемични ограничения и ограничавания за потенциал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР