Сара Шариф: Баща, мащеха и чичо, идентифицирани във връзка с убийството на момиче, 10

...
Изображение: Сара Шариф Въпреки това, причината за смъртта на Сара
Коментари Харесай

Изображение: Сара Шариф

Въпреки това, причината за смъртта на Сара „все още предстои да бъде установена“ и бяха необходими допълнителни тестове, говорител каза.

Сега е известно, че Урфан Шариф се е обадил на 999 от Исламабад на 10 август, изразявайки загриженост за безопасността на най-голямата си дъщеря - въпреки че точните подробности за разговора все още не са известни.

Sky News видя паспортите и самолетните билети за Шариф, Батул и Малик.

Общо осем билета бяха резервирани от бащата на Сара.

Те бяха за трима възрастни и пет деца - и платени от брат му Малик на цена от около £5100, според Nadeem Riaz, туристическият агент, който е продал билетите.

Г-н Riaz каза пред Sky News, че първоначално е имал телефонен разговор с Шариф, чийто гласът звучеше „напълно нормален“.

„На 8 август в 10 вечерта получих обаждане. Урфан каза, че иска да резервира билет за Пакистан. Той каза, че братовчед му е починал. Казах му да ми изпрати паспорт снимки“, каза г-н Риаз.

Шариф ги изпрати на г-н Риаз в WhatsApp, последван от текст, който гласеше: „Възможно най-скоро.“

Г-н Риаз каза пред Sky News: „Попитах го в една посока или обратно. Той каза „еднопосочно“.

Полицията работи с международни власти, за да открие триото и призовава всички свидетели – или всеки, който има информация – да се яви.

Няма официален договор за екстрадиране между Обединеното кралство и Пакистан.

И двамата Шариф и Малик имат пакистански паспорти и се разбира, че Батул и петте деца имат пакистански карти NICOP - Националната лична карта за надзираващи пакистанци - която позволява на лица да пътуват до Пакистан без визи.

Междувременно служителите остават в имота на Hammond Road в Horsell, село на по-малко от миля северно от центъра на Уокинг.

Съседите казаха, че пакистанец семейство с шест „много малки“ деца се е преместило през април.

Цветята са оставени отвън, с едно съобщение, което гласи: „Сладко момиче, толкова съжалявам, че блясъкът ти угасна твърде рано. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР