Сара Ланкашър излезе със съпруга си Питър Салмън в рядка

...
Сара Ланкашър излезе със съпруга си Питър Салмън в рядка
Коментари Харесай

Звездата от Happy Valley Сара Ланкашър прави изключително рядка публична изява със съпруга си на наградите

Сара Ланкашър излезе със брачна половинка си Питър Салмън в рядка обществена изява, до момента в който двамата участваха дружно на гала по награждаването.

Звездата от Happy Valley, 59, е известна с това, че се държи сдържано, когато става въпрос за нейния персонален и персонален живот - изключително що се отнася до брака й с Питър, който е вторият й брачен партньор. Сара, която изигра сержант Катрин Каууд в трагичния сериал на BBC One, се разхождаше ръка за ръка с другата си половинка, до момента в който си тръгваха от премиите на Royal Television Society в лондонския хотел Grosvenor House във вторник вечерта.

Прочутата актриса завоюва премията за трагичен сериал за ролята си в Happy Valley на BBC през нощта, а Сара се погрижи да се облече по този начин, че да впечатли, до момента в който участва на тържеството дружно с 67-годишния Питър, който е английски ефирен оператор продуцент и изпълнителен шеф.

Сара, която е омъжена за телевизионния продуцент Питър от 23 години, потвърди, че любовта им към момента е толкоз силн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР