Сара Фъргюсън сподели рядка снимка на коргитата на покойната кралица,

...
Сара Фъргюсън сподели рядка снимка на коргитата на покойната кралица,
Коментари Харесай

Сара Фъргюсън споделя очарователна актуализация за любимите коргита на покойната кралица с нова снимка

Сара Фъргюсън показа рядка фотография на коргитата на починалата кралица, които осинови предходната година, и очарователна актуализация.

The 64-годишната херцогиня на Йорк осинови две от коргитата на починалата кралица, Муик и Санди, след нейната гибел и те в този момент живеят с нея и някогашния й брачен партньор принц Андрю в дома им в Royal Lodge в Уиндзор.

В понеделник тя отиде в Instagram, с цел да показа тяхна нова фотография, както и стопляща сърцето информация за това по какъв начин се оправят.

В Instagram 64-годишната качи прелестна фотография на Санди и Муик, седнали нетърпеливо във вътрешен двор, надписвайки я с: „ постоянно молят за лакомства! “ Нейната актуализация беше приветствана от нейните почитатели с един почитател, който разяснява: „ Благослови ги. Вижте тези дребни лица. Сега по какъв начин можеш да устоиш? ", до момента в който различен се включи: " Много се веселя да ги видя! Благодаря ви, че споделихте ".

Трети разяснява: „ Най-добрият човек, който да се грижи за ценените кожени бебета на нашата починала обичана кралица!...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР