Сара Джесика Паркър навършва 58 години днес. Очарователната американска актриса,

...
Сара Джесика Паркър навършва 58 години днес. Очарователната американска актриса,
Коментари Харесай

Днес тази очарователна актриса става на 58 години

Сара Джесика Паркър навършва 58 години през днешния ден. Очарователната американска актриса, която си проправи път към сърцата на милиони, е родена в градчето Нелсонвил, щата Охайо, с население от към 5000 души. Баща ѝ Стивън Паркър е публицист с еврейски корени от Източна Европа, а майка ѝ Барбара Кек Паркър е учителка с немски и британски генезис. 

Заради проблеми в брака, родителите ѝ се развеждат. Барбара се омъжва наново и ражда още четири деца. Така Сара има трима братя и сестри плюс още четирима полубратя и сестри. 

Израствайки в сплотената общественост на дребния град, бъдещата звезда бързо печели известност и получава поддръжка в фантазиите си да стане актриса.

От балета до актьорското майсторство...

През 1976 година, едвам на 11-годишна възраст, тя получава първата си роля на Бродуей в пиесата " Невинните ", което кара фамилията ѝ да се реалокира в Ню Джърси. През 1977 година Сара е включена в " Звукът на музиката " (заедно с четирима от братята и сестрите си) и получава основната роля в бродуейската режисура на " Ани ". Година по-късно тя стартира да посещава гимназията " Дуайт Мороу ", като в същото време продължава да прибавя още точки към актьорската си биография. През 82-ра получава роля в телевизионния филм " Моето тяло, моето дете ", преди да бъде определена за една от основните функции в ситкома " Квадратни колчета " в ролята на гимназистката Пати Грийн, написа " 24 часа ".

Но звездата Сара блесва с цялостна мощ през 1998 година след превъплъщението ѝ в облика на манхатънската сексколумнистка Кари Брадшоу в сериала " Сексът и градът ". В началото постъпва със песимизъм към концепцията. По-конкретно думите са й: 

" Имах няколко терзания, като да вземем за пример в действителност не ми се искаше да се демонстрирам гола ", споделя Паркър при първото четене на сюжета. 

Тя е била обезпокоена, че ще загуби гъвкавостта, която присъединяване във филми и пиеси й обезпечава в подмяна на забързания график на малкия екран, само че се оправя.

Сериалът " Сексът и градът " се трансформира в голям шлагер и носи на Паркър няколко награди " Златен глобус ". До огромна степен сериалът отвори тематиките табу, сподели ни една красива гражданска война освен на модата, само че и на дамата. Той сподели същинското другарство и че от време на време не получаваме това, което желаеме. Показа ни и това, че не постоянно " огромната обич " е здрава. Говорим за Крис Нот, който изиграва ролята на Тузара, и за Сара, която играе Кари Брадшоу. Запознават се напълно инцидентно - на улицата. Съдбата ги среща още веднъж, като този път вземат решение да си обменят контакти за към този момент трета, публична среща. И по този начин тяхното се трансформира в мощна, само че токсична обич. 

След края на сериала продукцията основава през 2008 и 2010 година два кино лентата, които демонстрират формалния взаимен живот на Кари и Тузара, като фамилна двойка, а " Завинаги дружно, вечно двама ", остава тяхното " мото ", изписано даже на пръстените им. Двата кино лентата реализират съвсем толкоз огромен триумф, колкото и първичният сериал. Уви, това не се случва с възраждането му " And just like that... "

2021 година излезе продължението на " Сексът и градът ", което демонстрира по какъв начин са се развили животите на девойките. В " And just like that... " обаче едната от четирите приятелки не взе участие, а брачният партньор на Кари умира. Може би това са и аргументите минисериалът да бъде избран като " неуспех ". Има и още една несполучлива продукция, която този път е единствено за живота на Кари Брадшоу и споделя живота й преди Ню Йорк.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР