Сара Джесика Паркър е участвала в много холивудски продукции, но

...
Сара Джесика Паркър е участвала в много холивудски продукции, но
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър дава вилата си под наем за невероятните 19.98 долара

Сара Джесика Паркър е взела участие в доста холивудски продукции, само че една от емблематичните и тази, с който е най-много помнена, е сериалът “Сексът и градът”. За да отдаде респект на почитателите си, актрисата реши да предложи имението си в Хамптънс за невероятните 19.98 $.

Страхотната вест ще развълнува всеки обожател на сериала.

Имението се намира на няколко крачки от брега, в Амагансет, Лонг Айлънд. От него имате пряк достъп до едни от частните плажове в региона.

Къщата е в жанр 40-те години и е декорирана с доста внимание.
View this post on Instagram
A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Искахме парцелът да основава чувство за дом. Затова го обзаведохме в ретро жанр и с доста обич. Задният двор е универсално място, където може да се любуваме на летни залези, барбекюта и занимателни събирания, споделя Сара Джесика Паркър.

Актрисата е щастлива да посрещне гостите в дома си. Той е пуснат в Booking и може да бъде запазен за две нощувки - от 26 август до 28 август, против невероятните 19,98 $. Следващите свободни дати към този момент не са известни.

Самата Сара Джесика Паркър показа това предложение в профила си в Instagram. Тя е уверена, че ще се насладите на една мечтана отмора на едно от най-елитните места в света, написа abc.es.

Къщата, заобиколена от обилна градина, разполага с три спални, хол с камина, кухня и хубав заден двор. Ще може да разгледате и вълнуващия ѝ дрешник, в който има обувки по неин дизайн.

Обичам концепцията хората да се любуват на нашата вила в Хамптънс, когато ние не сме там, тъй че прибавянето ѝ към Booking.com не беше проблем, добавя актрисата.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР