Сър Кийр Стармър реши, че личната му достоверност е по-малко

...
Сър Кийр Стармър реши, че личната му достоверност е по-малко
Коментари Харесай

Малко добро може да дойде от зеления обратен завой на Стармър

Сър Кийр Стармър реши, че персоналната му меродавност е по-малко значим актив от икономическата меродавност на лейбъристите. В същата седмица, в която той обществено отбрани значимостта на проекта на партията да харчи £28 милиарда годишно за зеления преход, той се отхвърли от същия проект - или най-малко мощно го понижи.

Сега лейбъристите ще харчат единствено 4,7 милиарда паунда годишно, макар че множеството от характерните им задължения за климата остават в действие и непроменени – макар целия си шумно разгласен ангажимент за фискална надеждност, партията на Стармър съумя за две години, да има политически ангажимент да заеме £140 милиарда, като в същото време има единствено явен проект по какъв начин да похарчи £23 милиарда от тях.

Отстъплението на лейбъристите отразява редица изменящи се приливи и отливи в политиката. Първият е световна реакция против дейностите в региона на климата и с това усилване на политическите компликации към зелените ограничения. Обединеното кралство, чийто условен консенсус по отношение на политиката в о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР