Сър Кени Далглиш се надява Ливърпул да избегне допускането на

...
Сър Кени Далглиш се надява Ливърпул да избегне допускането на
Коментари Харесай

Кени Далглиш предупреждава Ливърпул за две грешки при назначаването на наследник на Юрген Клоп

Сър Кени Далглиш се надява Ливърпул да избегне допускането на две евентуално пагубни неточности, до момента в който търсят правоприемник на Юрген Клоп.

Червените ще имат да размени германеца това лято, до момента в който неговият сполучлив деветгодишен интервал наближава своя край - евентуално в искра на популярност, до момента в който се борят за популярност на три фронта, откакто към този момент завоюваха Купата на Карабао.

Но иконата на Ливърпул Далглиш - висшата легенда на Червените като състезател и управител - счита, че клубът би трябвало да размени Клоп с някой, който ще бъде негов личен човек, а не Клоп 2.0, като в същото време той предизвести против концепцията за назначение на състезателен шеф, преди да назначи нов управител.

„ Когато Юрген Клоп си отиде, всички ще бъдат разочаровани “, сподели Далглиш пред William Hill. „ Той явно прави това, което счита, че е най-хубаво за него и всички, свързани с клуба, са постоянно признателни за това, което направи. От всеки, който влезе, зависи дали ще го последва.

„ Много е отрицателно д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР