Сър Елтън Джон и Бритни Спиърс в общ дует. Днес

...
Сър Елтън Джон и Бритни Спиърс в общ дует. Днес
Коментари Харесай

Бритни Спиърс с първа песен от 2016 г., изпълнява я в дует с Елтън Джон

Сър Елтън Джон и Бритни Спиърс в общ дует. Днес международните уеб сайтове за аудио и видео стрийминг лъчение пуснаха новата им ария Hold Me Closer.

Това е и завръщането към музикалния бизнес на Бритни Спиърс след края на попечителството на татко ѝ и е първата и ария от 2016 година насам.

В звуково отношение песента Hold Me Closer на дуета сред сър Елтън Джон и Бритни Спиърс е сходна на шлагера Cold Heart на дуета с Dua Lipa, който предходната година донесе на Елтън Джон международен шлагер номер едно.

Тази формула се оказа неустоима за голям брой радиоформати и стрийминг плейлисти и оказа помощ за представянето на шлагерите на Елтън Джон на по-младото потомство.

Сега Hold Me Closer включва три от класическите шлагери на Елтън Джон - Tiny Dancer, The One и Don`t Go Breaking My Heart - върху пресен летен клубен темп.

Би Би Си отбелязва, че не е изненадващо, че Елтън Джон се пробва да пресъздаде магията и в този дует, който също слива две столетия на поп музиката, като Бритни Спиърс и Елтън Джон пеят носталгични мелодии върху диско темп.

Музикалните критици на Острова са на противоположни отзиви.

" Упс, направихме го още веднъж и съсипахме песента ", гласеше заглавието в английския " Таймс " в петък, а създателят му Уил Ходжкинсън дефинира песента като " анемичен ремикс ", който " убива магията на оригинала ".

Напротив, съгласно Майкъл Краг от " Гардиън " песента е " изпълнена със лична мощ и заостреност ".

Би Би Си отбелязва, че Елтън Джон постоянно е подкрепял музиканти, които изпитват компликации в персоналния и професионалния си живот - от Роби Уилямс до Еминем, и споделя, че методът му към Бритни Спиърс е бил подбуден от същите подбуди.

И защото лятото е към своя си край, редица международни издания разясняват - макар че Hold Me Closer звучи като летен шлагер, то това може да се трансформира и в международната ария на есента.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР