Сър Джим Ратклиф покани Гари Невил да бъде част от

...
Сър Джим Ратклиф покани Гари Невил да бъде част от
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф кани Гари Невил да помогне за надзора на плана на Манчестър Юнайтед за £2 милиарда за Олд Трафорд

Сър Джим Ратклиф предложения Гари Невил да бъде част от специфична комисия, която ще следи регенерирането на Олд Трафорд и покрайнините.

Новият частен притежател на Манчестър Юнайтед към този момент е почнал да оказва съществено въздействие и подобряването на тяхната инфраструктура е високо в листата му с цели. Невил към този момент имаше няколко срещи с Колет Рош, основен действен шеф на Юнайтед, по отношение на ролята.

Невил е съсобственик на Hotel Football, който е прилежащ на Old Trafford, и той постоянно е подлагал на критика Глейзър и неуспеха им да поддържат стадиона на клуба, който в този момент се счита за второкласен спрямо някои от техните противници. Той остана гневен, откакто стадионът беше отритнат за Евро 2028, като стадионът на Манчестър Сити Етихад получи утвърждение.

По това време той сподели: „ Семейство Глейзър от години беше предупреждавано за неналичието на вложения в " Олд Трафорд ", сподели той. " Те следиха спад в продължение на 20 години, в който се трансформира от един от най-добр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР