Сър Антъни Хопкинс определи работата си във филмите на Marvel

...
Сър Антъни Хопкинс определи работата си във филмите на Marvel
Коментари Харесай

Сър Антъни Хопкинс: Ролята ми в Тор на Marvel нямаше никакъв смисъл

Сър Антъни Хопкинс дефинира работата си във филмите на Marvel " Тор " като " безсмислена актьорска игра ".

Легендарният артист се причисли към състава на филмовата версия на комикса  през 2011 година Той изигра Один, бащата на основния воин Тор, напомня BBC.

След това взе участие и в " Тор: Тъмният свят " от 2013 година и " Тор: Рагнарок " от 2017 година

" Няма никакъв смисъл в това да играеш нещо, до момента в който седиш пред зелен екран ", признава пред New Yorker Антъни Хопкинс.

" Облякоха ме в ризница, сложиха ми брада и по-късно ми споделиха да седна на трона и да викам. ", споделя артистът.


Facebook/ Anthony Hopkins

Междувременно сътрудника му от " Тор " Крис Хемсуърт, който извършва основната роля, показа пред списание GQ, че обича прекарването от снимачния развой, само че се пошегува, че героят му омръзва много бързо.

Той добави, че е отворен да се върне към ролята на Тор, само че би трябвало " да види какво могат да му предложат в креативно отношение, в случай че има нещо ново " за героя. " На този стадий желая да се занимавам с други планове ", призна австралиецът.

Сър Антъни Хопкинс е една от живите митове на Холивуд, отбелязва BBC.

През 2021 година той влезе в историята, като стана най-възрастният човек, спечелил " Оскар " за актьорско майсторство, получавайки втори " Оскар " за ролята на мъж, болен от деменция, във кино лентата " Бащата ".

85-годишният Сър Антъни Хопкинс приключва Кралския уелски лицей по музика и драма в Кардиф през 1957 година Пътят на славната му кариера стартира откакто е видян от Лорънс Оливие и се причислява към Кралския народен спектакъл.

Превъплъщението му в облика на злодея Ханибал Лектър в " Мълчанието на агнетата " му носи първия " Оскар " през 1992 година, напомня BBC.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР