Сър Алекс Фъргюсън, емблемата на „Манчестър Юнайтед“, лично посрещна Алексис

...
Сър Алекс Фъргюсън, емблемата на „Манчестър Юнайтед“, лично посрещна Алексис
Коментари Харесай

Фъргюсън посрещна Санчес в „Юнайтед“

Сър Алекс Фъргюсън, емблемата на „Манчестър Юнайтед“, персонално посрещна Алексис Санчес на стадион „Олд Трафорд“. Легендарният управител изиска да се срещне с чилиеца часове преди прехвърлянето му от „Арсенал“ да бъде финализиран. Шотландецът пожела триумф на Санчес и го поздрави за избора му да играе за най-титулувания клуб в Англия.

Преди срещата на Фъргюсън и 29-годишният футболист в интернет се появи фотография на играча по екип на „червените дяволи“. На нея се вижда по какъв начин Санчес си прави селфи с мобилен телефон на „Олд Трафорд“. Чилиецът ще играе за „Юнайтед“ с номер 7, носен от легендите Ерик Кантона и Дейвид Бекъм.

Първият ден от седмицата бе извънредно претрупан за Санчес. Той, както и Хенрих Мхитарян трябваше да пътуват до Ливърпул, с цел да посетят Имиграционния център. Там футболистите чакаха за работни визи, без които покупко-продажбите нямаше по какъв начин да бъдат финализирани.

Очаква се Санчес да направи първа подготовка с новите си съотборници през днешния ден. Звездата на Чили ще стане най-добре платеният състезател на клуба със седмична заплата от близо 670 000 евро. Възнаграждението се образува от 400 хиляди главен приход плюс 113 000 за имиджовите права на звездата, а останалите 157 хиляди се дават под формата на бонуси.

Санчес към този момент мина медицински прегледи. Същото направи и Мхитарян в Лондон.

„ Това беше най-дестабилизиращия януари за „Арсенал“ под мое ръководство“, сподели Арсен Венгер, управител на „артилеристите“.

За да стабилизира клуба, френският експерт се пробва да контракти прехвърлянето на Пиер-Емерик Обамеянг от „Борусия“ (Дортмунд).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР