Сапуненият сериал НСО продължава, защото нищо не се променя. Това

...
Сапуненият сериал НСО продължава, защото нищо не се променя. Това
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Сапуненият сериал НСО продължава

Сапуненият сериал НСО продължава, тъй като нищо не се трансформира. Това е една безконтролна работа, която е основана да черпи облаги. И министър председателят и президентът споделят, че това е сулжба, която не предстои на надзор. Когато е основана по този метод, няма по какъв начин да има смяна, това ще продължи. Това ще продължи до момента в който тази работа не се закрие.
Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев в предаването " Лице в лице " по бТВ.

" 1200-та души пазят трима души публично, това е НСО. Висшите длъжности, които би трябвало да бъдат охранявани, са не повече от три у нас. За тях умерено може да се грижи едно особено звено в Министерство на вътрешните работи, както е в другите страни. Тук обаче се грижат и за кметицата и за основния прокурор и за кой ли не. ", добави Ноев

По думите му в България се води мутренски авторитет да си охраняват по този метод и добави: " В Холандия има доста повече признаци за опасност от тероризъм, само че виждаме по какъв начин държавен началник си кара колелото, гледаме и Меркел по какъв начин си пазари. Няма такива служби. "

" НСО е работа за защита, която е огледало на съветското Управление безопасност и охрана (Пето управление н. Има книги, които разказват историята на НСО, споделя се по какъв начин началото й е съветските служби, които са пазили Тодор Живков. Това е работа, която е замислена за привилегии, а не за защита. ", сподели още Ноев.

Според него е доста просто тази работа да бъде отстранена с смяна на закона, като в член 1 се запише, че службата се закрива, а в член 2 се уточни по какъв начин преструктурират фрагментите й и в кои други институции се преразпределят.

" Това са офицери, които са доста и са с доста по-високи заплати от офицерите в армията. ", уточни още специалистът.

" Оказа се, че де факто тази работа е приватизирана от Движение за права и свободи, които са плащали за коли, за хора и така нататък Когато президентът сподели, че не е добре да се охраняват от тази работа Пеевски и Движение за права и свободи те предложиха нов закона. ", продължи Ноев.

По думите му президентът Румен Радев е споделил " А ", само че не е споделил " Б ", а до " Я " има още доста букви.

" Той маркира от време на време неща, само че те увисват във въздуха. Президентът споделя, че не е негова службата, само че на следващия ден ще стане нещо и отново ще стартира да се приказва кой дава отговор за нея. Пак шефът на службата, като Ангел Антонов за премия ще го пратят в Петербург за консул, или някъде другаде ", сподели още Ноев.

" Няма място за оптимизъм когато приказваме за армията. Колкото и да е мощен министърът на защитата, той е началник на партия и има опция доста по мощно да се бори за бюджет, тъй като финансирането е незадоволително.

Бъдещето на нашата войска не е в нейното минало. Българската войска би трябвало да е друга. ", разяснява и тематиката за армията ни някогашният министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР