Сапунената опера е в разгара си и е в нова

...
Сапунената опера е в разгара си и е в нова
Коментари Харесай

ПСЖ отряза Барса за Неймар, иска €300 млн. и нищо друго

Сапунената опера е в разгара си и е в нова фаза. Вече стартира замерването с предложения и отхвърлянето им сред Барселона и Пари Сен Жермен за подписа на най-скъпия футболист в света Неймар.

Испанските медии осведомиха във вторник за първата, въпреки и устно отправена, оферта от страна на каталунския клуб към парижани. Тя е била към Париж да потеглят Филипе Коутиньо и Иван Ракитич, както и да бъдат доплатени 40 млн. евро.

Още в същия миг обаче от ПСЖ са срязали изрично испанския първенец, че този номер няма да мине, оповестява вестник "Екип ". Спортният шеф на клуба Леонардо оповестил в прав текст, че в Париж няма да одобряват нищо по-малко и по-различно от оферта за 300 млн. евро.

На процедура Коутиньо+Ракитич+40 млн. евро е над желаната от парижани сума. Но Леонардо оповестил, че желае парите вкупом, с цел да може да финансира намирането на заместител на Неймар от мечтаните от Пари Сен Жермен трансферни цели, а не от тези, които надали не му се "пробутват ".

Този отвод обаче не отпраща Барселона. Очаква се идващото предложение на клуба да е Филипе Коутиньо+Усман Дембеле и по-малка сума за доплащане. Каталунците обаче са безапелационни, че няма да извадят повече от 50 млн. евро за Неймар и са подготвени да оставят парижани да се оправят с капризна звезда, която не желае да играе повече на "Парк де Пренс " и е подготвена всячески да трови атмосферата там с държанието си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР