Съпрузите Ейлмър от Глостър, Англия, били развълнувани, когато разбраха, че

...
Съпрузите Ейлмър от Глостър, Англия, били развълнувани, когато разбраха, че
Коментари Харесай

Близначки се родили през 1997 г. с различен цвят на кожата. Днес са големи красавици:

Съпрузите Ейлмър от Глостър, Англия, били разчувствани, когато схванаха, че чакат бебе, защото фамилията към този момент имало три деца. 49-годишната Дона и нейният брачен партньор Винсън, 55-годишен, посетили лекаря по време на първия си обикновен обзор и ултразвук.

Двойката била щастлива и малко нервна, само че не очаквала нещо извънредно. Лекарят съобщил на Ейлмър, че ще имат не едно, а две бебета. Родителите умерено приели тази вест и били доста щастливи, когато научили, че децата са здрави. Но те изживели същински потрес след раждането на дъщерите си.

Двуцветните близнаци

 двуцветни близначки

На 16 януари 1997 година Дона ражда красиви и здрави близначки, само че когато лекарят й демонстрира децата, тя онемява. В ръцете на акушерката едното момиче е със снежнобяло лице, тъмносини очи и алена коса, по-късно било наречено Луси, а в другата ръка имало момиче с искрящи кафяви очи, с доста мрачен загар и кафява коса – Мария.

Впоследствие и брачният партньор, и всички, които са видели това знамение, дълго не могат да се съвземат от шока.

 близначки-различен-цвят-на-кожата

Момичетата пораснали бързо, Дона обличала дъщерите си в идентични облекла, както прилича на близнаци. Разликата обаче не можела да се скрие, защото  двете въобще не приличали на близначки.

Характери като денонощно

Когато девойките навършили 18 години, необикновената им история провокирала интереса на няколко новинарски издания. Луси разказала пред Inside Edition за изцяло противоположните им характери – Мария е открита, до момента в който Люси е срамежлива.

 близначки

Люси избира да стои надалеч от непознати, до момента в който Мария постоянно била подготвена да се приближи до всеки и да стартира диалог. Луси и Мария не харесвали избрани качества в себе си. Мария мразела къдравата си коса и постоянно плачела за това. Люси не харесвала бледата й кожа, тъй като децата я дразнели, че наподобява на фантом.

Люси се пробвала да си изясни за какво има бледа кожа и стигнала до извода, че е наследила британския си цвят от баба си.

„ Сега сме по-възрастни, макар че към момента изглеждаме толкоз разнообразни, връзката сред нас е доста по-силна “, акцентира Луси в изявление за Inside Edition. Близначките споделят, че в този момент са освен сестри близначки, само че и най-хубави приятелки. Мария с горделивост се хвали на всички, че има бяла близначка, а Люси се усеща щастлива, че може да каже, че сестра й е с друг цвят на кожата.

Грешка на природата?

 интересни-близначки

Семейство Ейлмър са заченали двуцветни близнаци и даже не са го знаели, тъй като цветът на кожата и косата не се виждат на ултразвук. Случилото се е знамение, споделят специалистите, вероятността да имате двуцветни близнаци е 1 към 500.

От друга страна, другите деца на Ейлмър — Джордж, Чина и Джордан — също имат мрачен загар, само че не толкоз мрачен като този на Мари и сигурно доста по-тъмен от този на Луси.

 семейство

Двуцветните близнаци могат да идват от родители от разнообразни националности и раси. Винсън е от европейски генезис, до момента в който Дона е на половина ямайка и на половина бяла, което би обяснило за какво трите им по-големи деца имат разбъркан цвят на кожата.

Генетиците споделят, че защото хората от ден на ден се женят за хора отвън техния генофонд, бариерите сред расите ще се разрушат. Това значи, че в бъдеще човечеството ще вижда от ден на ден двуцветни близнаци, само че сега това е много рядко.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР