Съпрузи от САЩ откриха оригинален начин да избегнат семейните кавги

...
Съпрузи от САЩ откриха оригинален начин да избегнат семейните кавги
Коментари Харесай

Има решение за семейните кавги, ето какво е то

Съпрузи от Съединени американски щати откриха автентичен метод да избегнат фамилните кавги и да понижат равнищата на стрес, заяви „ Мирър ”.

34-годишната Рейчъл Шепърд-Охта и 37-годишният Марли решили да организират постоянни фамилни планьорки по съвет на психолог. Планьорките се провеждали всеки четвъртък заран, когато по-голямото дете е на учебно заведение, а по-малките още спят. През седмицата двойката записва всички моменти, които са желали да обсъдят - от взаимни искания и благодарности до планирането на пътуванията и честванията на рождените дни.

Всяка среща стартира с думи на признателност един към различен. „ Марли стартира да ме цени повече, тъй като стартира да схваща какъв брой доста задания би трябвало да вземам решение сама “, споделя Рейчъл.

Казваме си какви задания сме изпълнили през седмицата и си благодарим. След това преглеждаме какво би трябвало да се възнамерява. Всеки се заема с това, което му е по-присъщо. След това прекосяваме към неотложни въпроси, като записване на доктор.

Според дамата сходни срещи вършат живота на фамилията по-организиран. Марли добави, че срещите за обмисляне оказват помощ да изразят недоволството си един от различен в избрани моменти и да се отърват от свадите през седмицата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР