Съпругата на Волен Сидеров Деница Сидерова изригна срещу БНТ в

...
Съпругата на Волен Сидеров Деница Сидерова изригна срещу БНТ в
Коментари Харесай

Съпругата на Волен изригна срещу БНТ!

Съпругата на Волен Сидеров Деница Сидерова изригна против Българска национална телевизия в обществената медия Facebook. Ето какво написа тя:

"Предлагам на Българска национална телевизия нов слоган за годишнината им: "ЗА 60 ГОДИНИ НЕ съдебна експертиза НАУЧИХМЕ ДА ПРАВИМ ТЕЛЕВИЗИЯ "

Че Българска национална телевизия е скучна телевизия и с най-нисък рейтинг всред националните такива /Нова Тв и БТВ/ всички знаем. Че предаването "Референдум " го гледат шепа хора и половината от тях заспиват на петата минута също си го знаем. Но, че управлението на Българска национална телевизия праща жандармерия в студиото по време онлайн предаване, с цел да извади участник, който умерено си седи на стола и приказва не го знаехме.
Както споделяше починалият проф. Вучков, лека му пръст, " Гледам и нямам доверие на ушите си! "!!! По комунистическо време такова нещо не се е случвало. Е, правилно, че тогава да изкажеш мнение беше неразрешено и "свобода на словото " не съществуваше нито като разбиране, нито като умствен модел. Да не би нощес да ни върнаха с машина на времето в предаване на Първа стратегия от седемдесетте? Какво става, демократи? Какво става, "свободни " медии?
Още се дръзвам на глас на обезверените и несъответстващи опити, от нощес, на Чешмеджиева да "върне в света на мъртвите " Референдум. Бори се дамата към 45 минути, само че не съумя. Не съумя, тъй като е много мъчно, да не кажа невероятно, когато Волен Сидеров е решил да раздвижи нещо, па въпреки и мъртво, да му попречиш. Кому е нужно, Чешмеджиева? В 21-ви век сме! Берлинската стена падна, концентрационните лагери ги затвориха. Живеем в свободен свят. Всеки има право да каже КАКВОТО МИСЛИ!!!
На село старите хора имат един доста благополучен лаф за ония дето доста са се изложили. Та, споделят дядовците и бабите " Осрахте се прави като крави! ". Много ви пасва, бенетейци!

П.П. За сведение: ГЕЙ не е обидна дума! Но, да си гей и да се срамуваш от това, и да го криеш е друго нещо, нали? Не бих споделила, че е почтено по отношение на гласоподавателите... Вие, от Българска национална телевизия, май сте на друго мнение? "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР