Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния шампион с

...
Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния шампион с
Коментари Харесай

Жената на Владо Николов празнува рожден ден във „Фермата“

Съпругата на Владо Николов – Мая, изненада волейболния първенец с празненство за рождения си ден във „ Фермата “, което се излъчва по bTV. Рожденичката докара и тримата им сина, които виждат татко си за първи път от месец насам. Фамилията завари първенеца като аргатин, до момента в който мели брашно за храната на останалите. Самият Владо призна, че е до този миг не е разбирал какъв брой доста му липсва фамилията и незабавно провежда празненството за брачната половинка си.

„ Мая ще направи салата, а аз барбекю “, блестна фермерът – първенец, до момента в който вадеше розовите мръвки телешко пред изгладнелите участници. Вино и сладкиши допълваха изобилието на по традиция постната фермерска софра. Под аплодисментите на останалите участници Владо целуна жена си и й подари букет с папури и горски цветя, набран от останалите. Николов разведе жена си и синовете си из издигнатите от него обекти и ги възхити с достиженията си. Капитанът изигра съществена роля при покриването на юртата, в която фермерите спят и показва неподозирани строителни заложби. Отношението му към жена му съумя да просълзи част от фермерките, които завидяха благородно на Мая.

„ С Мая се запознахме преди много години на рожден ден на обща другарка. Потанцувахме, поговорихме и по този начин стартира една дълга връзка. Тя отпътува за Израел да играе и по метода, по който ми липсваше разбрах, че желая да съм с нея “, описа за началото на връзката им капитанът.

„ Всичко е 50 на 50 – тя дава и аз давам “, разкри тайната на щастливия брак с четири деца Николов. Съпругата на Владо си потегли от шоуто под шумните викания на доволните и нахранени фермери.

„ Е, викат и мойто име “, пошегува се Мая Николова преди да води тримата си сина при 5-месечната им сестра Дария, която пропусна празненството. Преди ден Владо Николов беше пратен за аргатин от фермерката на седмицата Божидара Бакалова, което го приближи с една стъпка до двубой за оцеляване във „ Фермата “.


ВИДЕО - ТУК!!!
СНИМКИ: fermata.btv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР