Съпругата на руски войник отправи емоционален призив за връщането му

...
Съпругата на руски войник отправи емоционален призив за връщането му
Коментари Харесай

Съпруга на руски войник към Путин: Какво ще ми върнат? Човек без крака, без ръце, болен човек?

Съпругата на съветски боец насочи прочувствен апел за връщането му от Украйна през днешния ден в предизборния щаб на президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12454
" Владимир Владимирович Путин е издал декрет, че брачният партньор ми би трябвало да бъде там (в Украйна). Интересува ме по кое време ще издаде декрет, че брачният партньор ми би трябвало да си е вкъщи ", сподели Мария Андреева. Тя се включи в спор с жена, която ѝ сподели, че съветските бойци в Украйна пазят родината и тя би трябвало да се моли за тях.

" И какво следва? Министерството на защитата е похарчило парите си, в този момент би трябвало да изстискаме всичко от нашите момчета, да изкараме и последния живот от тях? Така че да се върнат при нас единствено като пънове? ", съобщи Андреева. " Какво ще ми върнат? Човек без крайници, без ръце, болен човек? Не знаете ли какво се случва там? ", попита реторично тя.

Размяната на реплики се състоя по време на визитата в предизборния щаб на Путин на дребна делегация от " Пътят към дома " - организация на съпругите на бойците, която води акция за завръщането им от фронта. При визитата се видяха гневът и отчаянието измежду фамилиите на някои бойци, защото войната продължава, а краят ѝ не се вижда след към този момент близо две години.

През септември 2022 година Путин активизира 300 000 резервисти в ход, който съгласно него не е належащо да се повтаря, защото стотици хиляди други са се записали непринудено като бойци на контракт.Миналия месец той съобщи, че Русия е в мощна позиция по цялата фронтова линия и ще продължи напред, с цел да реализира задачите на своята " специфична военна интервенция ". Путин постоянно се появява със фамилиите на бойците, в това число с родственици на починали в сражения, които е похвалил за тяхната всеотдайност и подвиг.

Андреева съобщи, че не вижда реакция от страна на управляващите във връзка с терзанията на съпругите на бойците и че е време да засилят акцията си.

Тя описа пред кореспонденти, че дребната ѝ щерка страда от забавено развиване на речта поради отсъствието на татко ѝ. " Всички проблеми на фамилията ми могат да бъдат решени единствено с едно нещо - демобилизирането на брачна половинка ми. Защото тя е напълно друго дете, когато татко ѝ се прибере вкъщи. "

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР