Съпругата на прокурора от Перник Бисер Михайлов - Биляна, отрече

...
Съпругата на прокурора от Перник Бисер Михайлов - Биляна, отрече
Коментари Харесай

Съпругата на прокурора отрече да е бита , била паднала по стълбите

Съпругата на прокурора от Перник Бисер Михайлов - Биляна, отхвърли да е била бита от него, като в изявление по Народоосвободителна въстаническа армия съобщи, че не е жертва на домашно принуждение, а е паднала по стълбите.

Бисер Михайлов, чийто наследник Васил закупи печална популярност през последните години поради побои и закани, бе арестуван за 72 часа по обвиняване за побой над брачната половинка си.

Тя обаче твърди, че той не ѝ е посягал, като съобщи пред малкия екран, че синината под окото е в следствие от въпросното рухване по стълбите.

" Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство... Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата... Мъжът ми не мие посягал и не ме е удрял ", разяснява Биляна Михайлова. Тя отхвърли да е свидетелствала против брачна половинка си или да я е боязън от него.

" Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната ", добави Михайлова.

Разследването против Бисер Михайлов няма да бъде прекъснато по-късно изявление, което обаче с огромна възможност ще повлияе на неговия процес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР