Съпругата на прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов

...
Съпругата на прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов
Коментари Харесай

Съпругата на прокурора от Перник отрича да е жертва на домашно насилие

Съпругата на прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов - Биляна, отхвърля да е станала жертва на домашно принуждение. В изявление за Нова телевизия тя изясни, че случилото се е " елементарен битов " скандал, а контузията ѝ е от рухване по стълбите.

в петък по обвинявания в домашно принуждение, като Софийската градска прокуратура води следствие против него за причиняване на междинна телесна щета.

Съпругата му сега е настанена в болница, а на очите ѝ има синина. Според нейния роман пред медиите обаче става въпрос за " фамилен скандал ".

" Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи просто елементарен спор, който прерасна в скандал и мога да кажа, че е нормално битов скандал, който го има във всяко семейство.... Мисля, че се спънах, изгубих равновесие и паднах ", сподели Биляна Михайлова.

От нейните думи стана ясно, че сигналът за възможното закононарушение е подаден от нейната щерка, която откакто е чула абсурда сред родителите си се е обадила на 112.

Михайлова показва още, че не е свидетелства против брачна половинка си и не я е боязън от него.

" Не считам, че е рисков. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Ние да си го разгадаем сред нас си, а не пред цялото медийно пространство ", добавя тя.

Бисер Михайлов е бащата на Васил Михайлов - станал прочут като от Перник, който е обвиняем за няколко побоя. Отделно се води следствие против него за закана за ликвидиране, отправена към някогашната му другарка. В момента той е под домакински арест. Майка му обаче отхвърля синът ѝ да е израснал в семейство на принудител.

Очаква се в събота прокуратурата да изиска непрекъснат арест за прокурора Бисер Михайлов. Ако бъде приет за отговорен по обвиняването, той ще бъде отхвърлен от длъжност
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР