Съпругата на принц Хари Меган Маркъл влезе в заглавията на

...
Съпругата на принц Хари Меган Маркъл влезе в заглавията на
Коментари Харесай

Заради една затворена врата Меган Маркъл влезе в заглавията

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл влезе в заглавията на английските медии, откакто сама затвори вратата на лимузината си, пристигайки на публично събитие, написа БГНЕС.

Кадри на този миг наводниха обществените медии и генерираха заглавия, които търсеха епитети, с цел да опишат значимото естество на това, което преди малко е станало. На тях се вижда как 37-годишната Меган излиза от първокласен черен седан при идването си във вторник на първия си солов ангажимент - откриване на галерия в Кралската академия на изкуствата в Лондон. Човекът в смокинг, който я посрещна с топло здрависване и като че ли се готви да затвори вратата, бързо поставя ръка на устата си в мига, в който херцогинята на Съсекс затваря вратата зад тила си, без даже да го огледа.

Всяка усмивка, стъпка и жест на Мегън са изследвани от кралски наблюдаващи, любопитни да видят по какъв начин американската актриса с родители от разнообразни раси ще извърши новата си роля. Тя е обожавана от обществеността и засенчвана при всяко появяване от пресата. Мнозина виждат това като знак, че Меган е останала земен човек без предубеждения, макар че се е омъжила за внука на кралица Елизабет II.

" Принцеса, която към момента отделя време да затвори вратата на колата си. Добра работа, Мегън! ", разяснява Емили Андрюс, сътрудник по кралската тема на в. „ Сън “, представена от БГНЕС.

Но различен кореспондент, който се занимава с новините за кралското семейство, отбелязва, че Мегън в действителност не е нарушила протокола. И добавя: “Мегън просто затвори вратата по табиет ". 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР