Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, която е метис,

...
Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, която е метис,
Коментари Харесай

Меган Маркъл пред Опра Уинфри: Не исках повече да живея, тревожеха се за цвета на кожата на Арчи |

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, която е метис, показа в изявление пред Опра Уинфри, че членове на кралското семейство се се тревожили за цвета на кожата на нейния наследник Арчи, още до момента в който е била бременна. По думите й Бъкингамският замък е отказал да даде протекция на детето ѝ, каквато е традицията , съобщи телевизия Си Би Ес, представена от Агенция Франс Прес и Ройтерс.

Тя разкри, че е имала мисли за самоубийство по това време. „ Не желаех повече да пребивавам ”, съобщи Меган пред Опра Уинфри със сълзи на очи.

По думите на Меган изключително я терзаели „ паниките и диалозите в кралския двор, до момента в който е била бременна, за това какъв брой тъмна може да е кожата на бъдещото й дете ”. „ П рез месеците, когато бях бременна, от самото начало чувах, че няма да получим сигурност и трофеи, сподели още Меган.

Тя добави, че английското кралско семейство се е опитвало да я накара да мълчи, както и че членовете на кралския двор освен не са я защитавали, само че и прибягвали до неистини, с цел да защитят други кралски особи. Тя опроверга слуховете, че е разплаквала брачната половинка на принц Уилям - Кейт. 

Съпругата на принц Хари показа, че е молила за помощ кралското семейство, което е било загрижено от душевното ѝ положение, само че не е направило нищо, с цел да ѝ помогне.  „ Просто към този момент не желаех да пребивавам. И това бе нещо доста ясно и действително и е непрекъснато плашеща мисъл. Спомням си по какъв начин той (Хари) просто ме утешаваше ”, сподели Меган в изявлението за Опра Уинфри.

Принц Хари показа, че се е чувствал отчаян от татко си принц Чарлз, и че починалата му майка принцеса Даяна би била доста смутена от метода, по който английското кралско семейство се е отнесло със брачната половинка му Меган, осведоми Българска телеграфна агенция. 

Той добави, че не би се отделил от кралското семейство, в случай че не е било поради Меган, тъй като, по думите му, е бил като изгнаник, само че не го е осъзнавал.

„ Чувствам се в действителност отчаян, тъй като и той (принц Чарлз) е претърпял нещо сходно. Той знае какво е болежка ”, сподели принц Хари за татко си и добави: „ Винаги ще го обичам, само че претърпях доста болежка ”.

Семейството ми безусловно ми спря финансирането. Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да създадем това ”, съобщи принц Хари. Той разкри, че татко му, принц Чарлз, е престанал да дава отговор на позвъняванията му. Внукът на кралица Елизабет Втора съобщи, че не е желал да я изненада неприятно с решението си и още храни огромно почитание към нея. 

„ Проведох три диалога с баба си и два с татко си, преди той да спре да дава отговор на позвъняванията ми. И тогава той ме попита, дали мога да изложа всичко това документално ”, сподели принц Хари. 

„ Тогава взех нещата в личните си ръце, трябваше да го направя за фамилията си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, само че трябваше да направя нещо за личното си душевно здраве, за положителното на брачната половинка си и Арчи ”, изясни принц Хари. 

Той съобщи, че е напуснал кралското семейство поради липса на поддръжка и схващане, откакто е помолил за помощ и не я е получил.

„ Самият аз бях изгнаник на системата, до момента в който не срещнах Меган. Тя ме избави ”, сподели той. Меган опроверга изказванията, че тя е предиздвикала принц Хари да изоставен кралското семейство. „ Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, тъй като го обичам ”, сподели тя. 

Принц Хари добави: „ Направихме всичко това за положително и в никакъв случай нямаше да се отделим от кралското семейство, в случай че то поддържаше Меган ”.

Съпругата на принц Хари показа, че двамата чакат щерка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР