Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, е сред 25-те

...
Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, е сред 25-те
Коментари Харесай

Меган Маркъл е сред най-влиятелните жени във Великобритания

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, е измежду 25-те най-влиятелни и мотивиращи дами в Обединеното кралство, съгласно английското издание на списание „ Вог “ (Vogue.co.uk).

Това е първата сходна ранглиста на стилното списание и създателите ѝ означават, че херцогинята на Съсекс е привлякла всеобщото внимание, както никой различен тази година.
Меган Маркъл – актриса, деятел и бранител на правата на дамите Мегън Маркъл познава славата от дълго време – става световноизвестна още преди да се влюби в Хари
Според „ Вог “ 36-годишната Меган станала една от най-разпознаваемите дами в света, притежавайки въздействие, което излиза надалеч отвън рамките на изящния ѝ жанр. Тя способства за образуването на новия за XXI век облик на монархията, написа списанието.
Сватбеният букет на Меган Маркъл бе подложен на войнишки монумент Традицията е сложена от кралица Елизабет, майката на сегашната кралица
Класацията включва дами на друга възраст, от 22-годишната певица, авторка на песни и модел Дуа Липа, чиито родители са родом от Косово, до 73-годишната баронеса Хейл, която е ръководител на Върховния съд.

Сред известните персони в класацията, която показва света на политиката, изкуството, модата, средствата за всеобща информация и спорта, са също писателката Джоан Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър, стилната дизайнерка Стела Маккартни, дъщерята на някогашния бийтъл Пол Маккартни, и Амал Клуни – английската юристка с ливански генезис и брачна половинка на американския артист Джордж Клуни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР