Съпругата на принц Чарлз херцогиня Камила показа още един свой

...
Съпругата на принц Чарлз херцогиня Камила показа още един свой
Коментари Харесай

Камила показа още една забавна своя страна

Съпругата на принц Чарлз херцогиня Камила сподели още един собствен гений поигра тенис на маса . В качеството си на почетен пълководец тя посети станция Халтън на Кралските военновъздушни сили (RAF Halton), които означават своята 100 годишнина.
 
RAF Halton е една от най-големите станции на Кралските военновъздушни сили в Обединеното кралство, ситуирана покрай село Халтън в Бъкингамшир. Обектът се употребява от Първата международна война.
 Херцогиня Камила Gulliver/Getty Images

 Херцогиня Камила Gulliver/Getty Images
Кралските военновъздушни сили са военновъздушните сили на Англия и са част от английските въоръжени сили, които от своя страна най-старите независими Военновъздушни сили в света – образувани са на 1 април 1918 година и имат значима роля в хода на военната история на страната.-->

 
Херцогиня Камила, на фона на двете си снахи Кейт и Меган, попада по-рядко в международното внимание. Но има своите занимателни страни и прояви, поради които британците я обичат. Подобен случай, в който си завоюва благосклонностите на всички, беше многозначителното й мигане по време на визитата на американското президентско семейство Тръмп във Англия.
 
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР