Съпругата на президента Румен Радев - Десислава се появи с

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава се появи с
Коментари Харесай

Десислава Радева благодари на родна дизайнерка

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава се появи с изтънчен тоалет в първия ден от Новата година.

Българският държавен глава бе поканен на празничния концерт на Виенската филхармония, персонално от австрийския му сътрудник Александър Ван дер Белен. Това е чест, която роден президент получава за първи път.

В златната зала "Музикферайн " първата ни дама се появи в елегантна рокля в цвят пудра. Нежният колорит е топ наклонност за сезон есен-зима 2017/2018 година Пастелният цвят е гальовен, само че и сетивен. Перфектно се комбинира с телесни аксесоари, каквито бе подбрала и първата ни дама, написа уеб сайтът Епицентър.бг.

Изборът на Десислава Радева несъмнено я отличаваше от останалите дами, подбрали тоалети в тъмната гама, без това да я прави облечена неуместно за сходно публично мероприятие.

Роклята на госпожа Радева е направена от букле — вълнен плат, подобаващ за зимните месеци. Материята е плътна, само че носи грациозност, поради финото плетиво. Употребата й е необятно публикувана в дизайна на тоалети от есенно-зимните сбирки на международни фешън марки. Буклето е желан плат за изработката на рокли, поли и сака, предопределени за публични събития и изискани мероприятия.

Множеството камъни Сваровски по линията на деколтето, талията и ръкавите на роклята пък са самобитен жест към домакините от Австрия. Както е известно, кристалите се създават от далечната 1976 година във фабриката на чеха Даниел Сваровки, ситуирана на австрийска територия. От тогава до през днешния ден международни фешън къщи като "Шанел ", Диор " и "Ив Сен Лоран " ги употребяват за изработката на украшения по дизайните си.

Часове след концерта във Виена първата ни дама Десислава Радева благодари персонално на дизайнерката Невена Николова, създател на тоалета й: "Просто NEVENA! Благодаря ти! ", написа президентшата.

Моделиерката също разгласява няколко фотоси на Радева към които написа:
"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и типове кристали Сваровски в символ на почитание към Австрия. Честита Нова година на всички, които имат вяра в хубостта и добротата. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР