Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева коментира пост на

...
Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева коментира пост на
Коментари Харесай

Десислава Радев за Светльо Иванов: Дали е добър журналист или се самоопределя за такъв?

Съпругата на президента Румен Радев, Десислава Радева разяснява пост на някогашната пиарка на Българска социалистическа партия Бояна Бозаджиева. В него Бозаджиева подлага на критика предаването „ 120 минути “ по тази причина, че нито един път не са потърсили мнението на сегашното управление на Министерство на енергетиката по проблема за медиаторите по времето на държавното управление „ Петков “.

Припомняме, че през вчерашния ден посетител на предаването беше някогашният министър МЕ Александър Николов, който е упрекнат за причиняване на вреди на държавния газов снабдител.

„ Спрях да броя гостуванията на някогашния министър на енергетиката в 120 минути за последните 7 месеца, само че повярвайте ми, прави усещане. В същото време, за 7 месеца, това е единственото публицистично предаване в ефира на бТВ, което нито един път не изиска да чуе позицията на актуалното управление на министерството. Нито един път. Седем месеца. Пиша това, тъй като и аз, както допускам и доста други, се прехласвах по тези думи на водещия при започване на предаването, които звучат като вярната позиция, която липсва в обществото ни. Когато обаче прочувствените ти думи не са подкрепени с базисни журналистически стандарти, те не са позиция, те са просто есе “, написа Бозаджиева във фейсбук.      

Под поста ѝ с коментар се включва и журналиста Явор Дачков, който дефинира присъединяване на ексминитъра Александър Николов в „ 120 минути “ като платени изявления.

Под обявата се появява и отговор от първата дама, която прибавя: „ Дали? Или самопретенция за добър?! Зрителско мнение “, прибавя още тя.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР