Съпругата на президента Румен Радев Десислава изгледа сама премиерен спектакъл

...
Съпругата на президента Румен Радев Десислава изгледа сама премиерен спектакъл
Коментари Харесай

Десислава Радева сама във ВИП-ложата на Народния театър

Съпругата на президента Румен Радев Десислава изгледа сама премиерен театър на " Народния спектакъл ".

 

От ВИП-ложата президентшата се наслаждения на представлението " Орфей на Йерней ", а в края му стана на крайници, с цел да приветства актьоррите.

 

Първата дама бе облечена извънредно елегантно, носейки жълтото сако от визитата си в столицата на Република Малта Валета от предходната седмица, където придружи президента Радев при присъединяване му в срещата на върха на държавните глави от групата " Арайолуш ".

 

" Орфей " е петият театър на словенския режисьор Йерней Лоренци на българска сцена. В него участват Деян Донков, Дарин Ангелов, Владимир Пенев, Валентин Ганев, Александра Василева, Василена Винченцо, Биляна Петринска, Гергана Змийчарова, Радена Вълканова, Ева Данаилова, Жорета Николова, Стелиан Радев, Ненчо Костов и Димитър Николов. 

 

Спектакълът е комбиниране между класическия текст за “Орфей ” и  нова съвременна интерпретация на историята. 

 

Сред гостите на първата премиерна дата на " Орфей на Йерней " бяха Георги Господинов, Мартина Вачкова и щерка й, Велислав Павлов, Иво Димчев и доста други. 

 

" Спектакъл, който с лекост доближава равнището на европейската сцена и ще наложи нови стандарти в българския спектакъл. Нашите артисти се впуснаха в несравнимо предизвикателство с помощта на Йерней Лоренци и целия му екип, които оставиха значима диря в техните сърца и в съзнанието на публиката! Благодарим им за полезностите, които ни завещаха!, написаха от " Народния спектакъл ", добавяйки фотоси от премиерата.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР