Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, е регистрирала гражданско

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, е регистрирала гражданско
Коментари Харесай

Десислава Радева регистрирала сдружение, оплака се от хакнат профил във Facebook

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, е записала гражданско съдружие " Живата вода на България ". Целта му ще бъде да пази българските обичаи, фолклор, занаяти и традиции и да оказва помощ на литературата и изкуството. Това разгласи Радева в първото си изявление, откогато брачният партньор ѝ е държавен глава.
Сдружението ще се грижи и за българския език, с цел да могат да пишат децата вярно. Гордеем се, че сме народ с толкоз неповторима и остаряла писменост, а в обществените мрежи се написа на шльокавица, вършат се правописни неточности, изясни тя пред " Дарик ".
Флашмоб се състоя през вчерашния ден, който беше специфичен привет към музиканти, артисти и меломани. Спала съм единствено три часа, тъй като до късно монтирахме клип, само че не съумях да го разпространя във фейсбук, тъй като ми хакнаха профила. Блокирана съм до среднощ, сподели още Десислава Радева. Тя акцентира, че няма да прави собствен публичен профил, само че ще направи на сдружението.
Радева посочи, че от всички избрания, които ѝ се дават, най си харесва " Генерал Деси ". Ако Румен е двузвезден военачалник, значи аз съм тризвезден, акцентира брачната половинка на президента.
Харесвам даже Азис в някои случаи , във връзка с музиката съм всеядно животно. Слушам освен рок и класическа музика, обичам и национална музика, джаз, сподели още Радева.
Не съм Първа дама, не съм част от президентството, аз съм брачната половинка на Румен Радев, който сега е президент, изясни Радева.
Тя посочи, че не е била секретарка на Слави Трифонов, както се писа в медиите, а на предаванията " Каналето " и " Хъшове ". По думите ѝ те са ѝ дали " ужасно доста ".

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР