Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи

...
Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи
Коментари Харесай

Генерал Деси шокира с ново лице

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи с чисто ново лице на благотворителния театър „ Българската Коледа “, излъчен точно на Рождество Христово по Би Ти Ви. За поредна година акцията бе под патронажа на президента и жена му и съумя да събере сумата от 2 455 000 лв. в поддръжка на деца, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Благотворителният концерт се организира за 19-и път в Народния спектакъл „ ИванВазов “, където Деси Радева направи първата си обществена изява след спечелването на втория мандат на Радев. Тя бе избрала за мотива обикновен тоалет от черен панталон и черна блуза, само че усещане направиха измененията в лицето ѝ. Първата дама, която през юли 2021 година навърши 52, е прибягнала до модерните измежду елита козметични процедури. Видимо подмладена, тя се е доверила на експертите в реномирана клиника по естетична медицина, с цел да си сложи ботокс. Резултатът от лечението е забележим и президентшата се е разделила с бръчките и тъмните петна по лицето ѝ, които си личаха даже когато носеше професионален грим. Трансформацията ѝ е придружена и от нова прическа с бретон, както и по-лешников цвят на косата, писа Ретро.

В навечерието на Коледа Радева решила да поддържа и акцията на майките на деца с увреждания от „ Системата ни убива “, които събираха дарения с хранителни артикули около празниците. Пунктът им бе в непосредствена непосредственост до постройката на президентството, а първата дама се свързала с тях от свое име и поискала неофициална среща. Тя занесла на нуждаещите се деца кроасани и шоколадови вафли, а в обществената мрежа фейсбук се появиха и фотоси от нейната аудиенция. Някои интернет консуматори заподозряха скрита пиар акция в жеста на президентшата.

Радева се появи с нова прическа и опънато лице на благотворителния концерт в Народния спектакъл

Деси се снима с децата на майките от " Системата ни убива "

Първата дама подари на деца с увреждания кроасани и вафли
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР