Съпругата на президента на САЩ Джо Байдън - Джил, има

...
Съпругата на президента на САЩ Джо Байдън - Джил, има
Коментари Харесай

16 любопитни разкрития за съпругата на Байдън СНИМКИ

Съпругата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън - Джил, има сложна и виновна задача: би трябвало да бъдете освен правилен сателит на президента, само че и образец за нацията. И постоянно остава под непоколебим надзор.

Как ще се оправи с това Джил Байдън? Перфектно, споделят американците и напомнят, че тя към този момент един път е била „ втора дама” – по времето, когато Бойдън бе вицепрезивент на Обама.

Ето 16 любопитни неща за новата Първа дама на Съединени американски щати:

1. Съпругата на Джо Байдън - Джил към този момент се реалокира в Белия дом.



2. Първата дама на Съединени американски щати става господарка на Белия дом.



3. Трябва да участва на многочислени събития, да се грижи за осъществяването на всички церемонии, да съпровожда президента на пътувания.



4. Първата дама има личен личен състав.



5. Джил знае всичко това, не е за първи път в Белия дом.



6. От 2009 до 2017 година, когато Байдън беше вицепрезидент, брачната половинка му беше втората дама в страната.



7. Джил е родена в Ню Джърси, майка й и касиерка и стопанка.



8. Винаги е желала да бъде самостоятелна. Започва работа на 15 години като сервитьорка.



9. След гимназията Джил учи в лицей. По-късно тя приключва университета „ Виланова” с магистърска спетен по британски език и се отдава на преподаването.



10. Джил се среща с Джо Байдън през 1975 година и се съгласява да се ожени през 1977 година Бъдещият президент й предлага брак пет пъти.



11. Джил и Джоузеф имат щерка - Ашли.



12. Джил предизвиква брачна половинка си да се кандидатира за президент след преизбирането на Джордж Буш през 2004 година



13. "Буквално носех черно през цялата седмица. Просто не можех да допускам, че той (Буш. - Ред.) завоюва, тъй като усещах, че всичко към този момент е прекомерно неприятно. Бях срещу войната в Ирак. И споделих на Джо: "Трябва да го измененията, би трябвало да го измененията ", сподели Джил.



14. Джоузеф Байдън губи номинацията на демократите за президент от Барак Обама, само че след това е определен от него за вицепрезидент.



15. Когато Джо Байдън се включи в президентската конкуренция през 2019 година, Джил поддържаше брачна половинка си във всичко.



16. Сега стартира нова стадий от живота на Джил Байдън
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР