Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон – Брижит, сподели

...
Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон – Брижит, сподели
Коментари Харесай

Брижит Макрон: Напредвам с малки стъпки в ролята на първа дама

Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон – Брижит, показа в изявление за френски медии, че напредва с дребни стъпки в ролята си на първа дама, съобщи Франс прес.

“В мислите си аз съм брачната половинка на Еманюел Макрон, а не тази на президента на републиката. Не се усещам първа дама, макар че съзнавам отговорността”, съобщи Брижит Макрон пред в. “Монд” и медията Ер Те Ел.

“Първата дама е тук, без да бъде тук. Тя не би трябвало на първо място да е натрапчива, тъй като тя не е била определена от избирателите”, показа 65-годишната Брижит Макрон.

Тя описа, че продължава да води естествен живот, да поддържа постоянни контакти със фамилията си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

В изявлението Брижит Макрон добавя, че спрямо нея брачната половинка на американския президент Мелания Тръмп живее при доста повече ограничавания. Тя напомни, че от съобръжения за сигурност, Мелания би трябвало да се преценява с избрани условия. “Мелания не може нищо да направи. Тя даже не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа на открито. А аз всеки ден съм вън, из Париж”, сподели Брижит Макрон.

Първата дама на Франция признава, че съжалява, че в този момент няма такива моменти, в които да е изцяло “изключила”, в които да се усеща изцяло спокойна и това й тежи. “Сега имам възприятието, че всяка дума е дума, изречена допълнително. Човек би трябвало да се сдържа непрекъснато”, споделя тя.

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон споделя, че е “мила и очарователна, умна и доста открита”.

“Споделяме същото възприятие за комизъм и когато сме двете, се смеем много”. Тя е жена с темперамент, само че която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекост на всичко, само че го демонстрира все по-малко и по-малко”, добавя Брижит Макрон.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР