Съпругата на премиера Кирил Петков Линда очевидно печели добре от

...
Съпругата на премиера Кирил Петков Линда очевидно печели добре от
Коментари Харесай

Тортите на премиершата Линда заковаха 200 бона оборот

Съпругата на премиера Кирил Петков Линда явно печели добре от бизнеса със здравословни торти, демонстрират счетоводните доклади на сладкарницата й. Нейната компания отчела оборот от 200 000 лева за 2019 година, демонстрира информация в Търговския указател.

Само в границите на една година продажбите са се покачили с внушителните 417 % - цифра, за която всеки предприемач по света мечтае, само че малко на брой имат шанса да видят, писа " Ретро ".

Най-новите счетоводни салда обаче още не са обработени и качени в уеб страницата на Търговския указател. Вероятно в последните месеци тя е постигнал още по рекордни продажби поради вниманието, което е ориентирано към нея и за безплатната реклама, която й вършат.



Въпреки това сладкишите не са по джоба на всеки българин. Повечето торти в асортимента са сред 70 и 120 лева

Въпреки че бизнесът е развъртян сносно дамата на Кирил Петков всекидневно е в сладкарницата и персонално се грижи за приготвянето на десертите. Тя има и помощници, само че множеството от тях се задържат прекомерно малко и непрестанно премиершата пуска разгласи, че търси хора за работа. Шефката Линда заплаща на чираците по 7 лева на час. За последно тя търсеше помощник през есента на предходната година.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР