Съпругата на пострадалия кремълски критик Алексей Навални се обърна с

...
Съпругата на пострадалия кремълски критик Алексей Навални се обърна с
Коментари Харесай

Съпругата на Навални моли Путин да позволи да бъде откаран в Германия

Съпругата на потърпевшия кремълски критик Алексей Навални се обърна с зов към президента Владимир Путин в петък, за да разреши на опозиционния политик да бъде откаран в Германия за незабавна здравна помощ от болница в Сибир, оповестява " Ройтерс ".

Навални, зложелател на Путин и герой против корупцията, е в тежко положение, откакто пи чай в четвъртък сутринта, за който съдружниците му настояват, че е бил с отрова. Състоянието му се е подобрило за една нощ, само че животът му към момента е в заплаха и той не е задоволително добре, с цел да бъде изместен от болничното заведение, споделиха лекарите, които го лекуват в Омск, Сибир.

Германски лекари дохвърчаха в града с въздушна кола за спешна помощ, изпратена от Берлинската фондация " Кино за мир ", с желание да отлети с тях за Германия, в случай че е допустимо.
 Русия не дава Навални за лекуване в Германия
Русия не дава Навални за лекуване в Германия

Посегателство против живота му, отсече неговата говорителка

Александър Мураховски, основният доктор в болничното заведение разяснява, че Навален е диагностициран с метаболитно заболяване , което може да е породено от ниска кръвна захар .

Той добави, че п о облеклата и пръстите на 44-годишният мъж са открити следи от индустриални химични субстанции и че лекарите не имат вяра, че Навални е токсичен .

Съпругата на Навални Юлия и представителят му Кира Ярмуш , които желаят Навални да лети до Германия за лекуване, подлагаха на критика болничното заведение, която изясни, че преместването му ще изложи живота му на риск, защото той към момента е в кома и положението му е несигурно.

Юлия Навални изпрати писмо до Кремъл, с което непосредствено моли Путин да се намеси , обявиха последователите на Навални. " Официално се обръщам към вас (Путин) с искане да разрешите превозването на... Навални до... Германия ", се споделя в писмото, оповестено в обществените медии.
 В организма на Навални откриха вещество, застрашаващо и хората към него
В организма на Навални откриха вещество, застрашаващо и хората към него

Всички към опозиционера трябвало да употребяват защитни дрехи

Говорейки преди изпращането на писмото, Кремъл изясни в петък, че лекарите би трябвало да решат дали Навални е кадърен да бъде изместен от болничното заведение и че не е получено публично искане за помощ .

Мураховски сподели пред кореспонденти, че доста правни въпроси ще би трябвало да бъдат решени, преди Навални да бъде предаден на европейски лекари .

Той сподели, че най-хубавите лекари са пристигнали от Москва за лекуване на Навални , коит о не са по-лоши от своите европейски сътрудници . Резултатите от тестванията ще бъдат налични до два дни.
 Шарл Мишел изрази терзание за ориста на Навални в диалог с Путин
Шарл Мишел изрази терзание за ориста на Навални в диалог с Путин

Уверява Путин, че Европейски Съюз не желае украински сюжет в Беларус, нито да трансформира геополитическия баланс
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР