Съпругата на Питър Андре, Емили, сподели снимка на себе си,

...
Съпругата на Питър Андре, Емили, сподели снимка на себе си,
Коментари Харесай

Съпругата на Питър Андре Емили споделя въздействаща снимка на кърмене по важна причина

Съпругата на Питър Андре, Емили, показа фотография на себе си, на която кърми щерка си, до момента в който хвалеше акушерките в цялата страна.

34-годишният доктор, който роди Арабела Роуз през април, разгласява фотографията, направена малко след раждането на бебето, на Международния ден на акушерката. Надписвайки фотографията, в която Емили се усмихва възхитено на своя пакет наслада от болничното си легло, тя отдаде респект на своя „ изумителен екип от акушерки “, които „ се бяха грижили за нея толкоз добре “.

В памет на значимото ден, тя написа: „ Исках да отбележа Международния ден на акушерката, като се възползвам от опцията да благодаря на невероятния екип от акушерки, които се грижеха за мен толкоз добре по време на бременността, раждането и след раждането. Днес е страхотна опция с цел да призная и ознаменувам чудесната работа, осъществена от акушерките в цялата страна. Снимката е тъкмо след раждането на Арабела и макар че съм майка за трети път, почтено казано се усещах по този начин, като че ли съм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР