Съпругата на норвежки мултимилионер е изчезнала от 10 седмици, като

...
Съпругата на норвежки мултимилионер е изчезнала от 10 седмици, като
Коментари Харесай

Отвлякоха жената на милиардер, искат 10 млн. откуп

Съпругата на норвежки мултимилионер е изчезнала от 10 седмици, като се счита, че е била отвлечена и се желае огромен откуп за освобождението й, съобщи Агенция Франс Прес.

Анне-Елизабет Фавелик (68 г.), която е омъжената за предприемач, направил положение от недвижими парцели и енергийния бранш, изчезнала на 31 октомври. За освобождението й е пожелан откуп от 9 милиона евро ($10,3 млн.) в криптовалута, написа в. „ Верденс ганг “. Похитителите заплашили да упражнят принуждение против нея, в случай че фамилията не заплати, като показва, че околните на похитената жена имали няколко контакта със обвинените.

Такива случаи са извънредно редки в богатата скандинавска страна, в която престъпността като цяло е много ниска. Норвежката полиция удостовери, че „ жена на над 60 години е отвлечена край дома й в Льоренскуг “, на 20-ина километра от Осло, само че не разкри самоличността й.

Силите на реда ще дадат конференция. Съпругът на изчезналата Том Хаген (68 г.) е 172-ри по благосъстояние в Норвегия, като положението му се прави оценка на 1,7 милиарда норвежки крони (174 млн. евро, $200 млн.), съобщи БНР.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР