Съпругата на Михаел Шумахер пази в тайна състоянието на седемкратния

...
Съпругата на Михаел Шумахер пази в тайна състоянието на седемкратния
Коментари Харесай

Съпругата на Шумахер даде криптирана информация за състоянието му

Съпругата на Михаел Шумахер пази в загадка положението на седемкратния международен първенец във Формула 1. Няколко дни преди да се навършат шест години от злощастния случай със ски в Алпите, при който Шуми си удари главата, Корина реши даде малко информация за напредъка при лекуването на германеца.

" Големите неща стартират с дребни крачки. Много дребни късчета образуват огромна мозайка. Заедно сме по-силни. Това, дружно с обединените сили на придвижването " KeepFighting ", окуражава всички ", съобщи Корина Шумахер в послание към почитателите на брачна половинка си.

" KeepFighting " е името на фамилната фондация на Шумахер, която поддържа жертвите на произшествия и влага в мозъчни проучвания и такива на гръбначния дирек.

Феновете на именития водач приготвят нова акция по случай годишнината от случая и възнамерят да пуснат нова страница в обществените мрежи с мотото " KeepFightingMichael ".

" За страдание още веднъж пристигна миг, в който да отбележим годишнина от ужасяващия случай с Михаел. Шест години таим вяра, че Шумахер един ден още веднъж ще се завърне пред обществото ", разяснява президентът на фенклуба Райнер Ферлинг.
Хирургът, оперирал Шумахер: Не върша опити Имаше детонация от внимание, само че обстановката се възстановява, разгласи Филип Менаше
В края на лятото Шумахер претърпя лекуване със стволови кафези в парижка болница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР