Съпругата на Куентин Тарантино Даниела го дари с второ детенце.

...
Съпругата на Куентин Тарантино Даниела го дари с второ детенце.
Коментари Харесай

59-годишният Тарантино стана татко за втори път

Съпругата на Куентин Тарантино Даниела го подари с второ детенце. Двамата са станали родители на момиченце при започване на юли.

"Даниела и Куентин Тарантино са щастливи да оповестят, че момиченцето им се роди на 2 юли и към този момент първородният им наследник Лео е батко ", са съобщили техните представители пред "People ".

През февруари 59-годишният режисьор и 38-годишната певица оповестиха, че чакат второто си дете.

Даниела е щерка на израелския артист и създател на песни Цвика Пик и също се занимава с музика, както и с моделство.

Световноизвестният режисьор сътвори своето семейство късно, защото до неотдавна бе напълно предан на кариерата си. “Нищо не може да се изпречи на пътя ми. Може целият свят да избухне в пламъци. Не ме интересува. Това е моят живот. Това за мен е планината Еверест. Ако се изкачваш по Еверест, не правиш нищо друго. Всички твои терзания, фамилията ти - всичко това изчезва” - съобщи той в разгара на своята кариера.



По всичко проличава обаче, че моментът Тарантино да стане баща е пристигнал и той приказва с изключителна любов за своя наследник Лео. “Ако приказвам за него прекомерно дълго ще стартира да плача” - сподели той в свое изявление за This Morning преди година. “Не мога да видя името му, изписано на лист хартия, без да стартира да рева.” - добави той. Режисьорът показа още, че за него дребното момченце е “най-очарователното човешко същество”. “През половината време го виждам и се дръзвам, тъй като е извънредно занимателен. През останалото просто експлодирам в сълзи”- сподели още той.

Куентин и Даниела подписаха брак през 2018-а година. “Никога до момента не се бях женил и към този момент знам за какво - чакал съм съвършеното момиче.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР