Съпругата на кремълския говорител Дмитрий Песков Татяна Навка предизвика скандал

...
Съпругата на кремълския говорител Дмитрий Песков Татяна Навка предизвика скандал
Коментари Харесай

Санкции? Жената на Песков троши чинии в таверна в Гърция

Съпругата на кремълския представител Дмитрий Песков Татяна Навка провокира скандал в Русия и Гърция, откакто качи в профила си в инстаграм запис от лятната си почивка в Гърция, съобщи " Офнюз ".

На видеото, което към този момент е отстранено от стената й, се вижда по какъв начин по време на танц в таверна Навка разрушава по гръцки фасон чинии. След вълна от рецензии против държанието и както в Русеия, по този начин и в Гърция, Татяна Навка се видя принудена да изтрие записа, който обаче може да бъде открит на доста места в интернет.

47-годишната някогашната моделка на „ Максим “ и състезателка по фигурно пързаляне е била записана по време на ваучър в гръцка таверна до момента в който играе под мелодията на „ Зърба гъркът “ и в духа на остарялата гръцка традиция да разрушава чинии, което би трябвало да и донесе благополучие.

Записите от Гърция идват след турската почивка на Навка, а коментиращите в рускоезичния сегмент на обществените мрежи обърнаха внимание на обстоятелството, че без проблем дамата на Песков, който всекидневно громи „ Колективния Запад “ е влезнала в страна от същия този Запад макар глобите, наложени от март т. година против нея, щерка й и самия Песков. Гръцките публицисти желаеха неотложно изясняване на въпроса.

В самата Русия държанието на Навка също стана обект на рецензии за това, че до момента в който в Украйна върви специфична военна интервенция, тя се забавлява в гръцки курорт и за похлупак се хвали в интернет.

Любопитен подробност, на който обръща внимание гръцкият Алфа Нюз в репортаж по случая е, че съветските управляващи, чийто рупор е Песков, са оповестили Instagram за екстремистка платформа и са блокирали работата и в Русия.„ Трошенето на чинии е част от нощния ваучър в Гърция. За мен това е един тип стръв, вие по какъв начин смятате? “ – написа в Инстаграм Навка с концепцията да предизвика. Руската част на интернета не одобри добре провокацията й. Появиха се въпроси като „ А къде е мъжът ти? “ или „ Защо не си в Крим? “. Руснаците са недоволни, че Татяна Навка е избрала за почивката си страни като Турция и Гърция, които подкрепят Украйна в битката й с Русия.

На една от последните си фотоси от серията Навка е върху основата на колона и, очевидно изобразява гръцка богиня. „ Атина, Артемида? Афродита? Чий облик, съгласно вас, най-вече ми приляга? Споделете в мненията си коя фотография най-вече ви харесва “ – пита половинката на Путиновия представител.

Според гръцкия икономист и журналист Теодор Алисандратос официално видяно пребиваването на Татяна Навка в Гърция не е нарушаване, защото глобите, които са наложени от Европейски Съюз на 17 март т. година във връзка с Навка са финансови, само че няма възбрана да влиза в страните от общността. „ Време е да поправяме грешката “, приканва Алисандратос в Туитър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР