Съпругата на кмета на Съединение Атанас Балкански - Елена Балканска,

...
Съпругата на кмета на Съединение Атанас Балкански - Елена Балканска,
Коментари Харесай

Задържаха за 24 часа съпругата на кмета на Съединение за длъжностно престъпление, освободена е под гаранция

Съпругата на кмета на Съединение Атанас Балкански - Елена Балканска, е била арестувана за 24 часа в ареста при акция на Икономическа полиция, научи TrafficNews . Заедно с нея е арестуван и 48-годишен мъж по досъдебно произвеждане за отнемане на парична сума от сметка на комерсиално сдружение, основано в Съединение. 
Прочетете още
Престъплението е осъществено преди към 2 години, до момента в който Балканска работи в счетовдния отдел на компания " Готмар ". При проверка е открито, че сумата от 25 000 лв. е преведена в банкова сметка на 48-годишния мъж, като превода няма нужното съображение. 

Вчера, на адреси на арестуваните са осъществени обиски, като са оиззети парични средства, документи и мобилни телефони. Образувано е досъдебно произвеждане по член 201 от Наказателния кодекс за заграбване от длъжностно лице. 

Днес сутринта им е наложена мярка за неотклонение " гаранция " и те са били освободени. 

Кметът на Съединение Атанас Балкански съобщи, че брачната половинка му си е в къщи. " От полицията викаха нея и някакви хора от компанията, в която работеше, само че нямам повече информация ", съобщи той. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР