Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в

...
Съпругата на Кирил Петков - Линда, вдигна рязко цените в
Коментари Харесай

Линда Петкова вдигна цените в сладкарницата, иска над 100 лв за торта

Съпругата на Кирил Петков - Линда, подвигна внезапно цените в сладкарницата си, написа „ България Днес ”. Бившата премиерша наду фрапантно цената на изделията, които продава в центъра на София. Госпожа Петкова разгласява напълно ново меню с актуализирани цени, откакто инфлацията напомпа цените и на продуктите за сладкарите. Само преди месец най-скъпата торта в менюто на канадката коства към 90 лв.. Сега - на фона на повишаването Линда прибавя повече от 10% % нарастване. Бившата премиерша продава тортите си за над 100 лв. броя.

Най-скъпият сладкиш, който някогашната премиерша предлага, е чийзкейкът с боровинки и лимон. Цената му е 120 лв.. Почти толкоз коства и бадемовият тарт със сини сливи.

Увеличението обгръща палитрата от сладки произведения, приготвени от госпожа Петкова и екипа ѝ. Цените на бонбоните и шоколадите също са поскъпнали в дребното ателие на участничката в „ Мастършеф ”.

Линда към този момент се е върнала на работа, отбелязва изданието, откакто няколко месеца тя се появява от дъжд на вятър в сладкарницата. Първо бе пуснала екипа си в лятна отмора. След това отпътува за Канада. А в края на лятото, до момента в който мъжът ѝ бе в акция, русокоската бе неразделно до него. Линда обикаля страната и пропагандира хората да гласоподават за брачна половинка ѝ. Затова рядко се вясвала в сладкарницата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР