Съпругата на Кирил Петков Линда продължава почивката си в родната

...
Съпругата на Кирил Петков Линда продължава почивката си в родната
Коментари Харесай

Линда Петкова публикува снимки от Британска Колумбия и заяви: Това е Раят!

Съпругата на Кирил Петков Линда продължава почивката си в родната Канада. Бившата премиерша, която е съпроводена от дъщерите си, качва фотоси от ваканцията в обществените мрежи.

 

Последният й пост е от Британска Колумбия и по-точно от град Уайт Рок. В късия си пост, съпроводен с голям брой фотоси, тя написа, че това е раят и е тагнала другари. А на един от фотосите даже прави занимателни муцуни дружно с щерка си

 

Уайт Рок е посочен като мястото, в който е отседнала Линда с една от дъщерите си. Градът в Британска Колумбия, Канада, граничи със залива Семиахму на юг и е заобиколен от три страни от Съри. На югоизток през пешеходен мост се намира първата нация Семиахму, която е в рамките на Съри.

 

Това не е първият пост на Линда Петкова от Канада. Преди броени дни тя качи свое селфи, на което наподобява свежа и отпочинала, и добави, че е на почивка и събира сили за изборите в България, планувани за 2 октомври. Междувременно, брачният партньор й и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков обикаля България в срещи с гласоподаватели. 

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР