Съпругата на испанския премиер Педро Санчес съди водеща на телевизионно

...
Съпругата на испанския премиер Педро Санчес съди водеща на телевизионно
Коментари Харесай

Съпругата на испанския премиер съди телевизионна водеща за 100 000 евро

Съпругата на испанския министър председател Педро Санчес съди водеща на телевизионно предаване поради изявление, че е транссексуална и взе участие в интернационална мрежа за трафик на опиати.

Освен към водещия, юристите ѝ са внесли иск и към шефа на предаването, който е разрешил разпространяването на погрешните данни.

48-годишната брачна половинка на премиера Санчес - Мария Бегоня Гомес Фернандес, упорства за обществено опрощение и опровергаване на погрешните обстоятелства и за парично обезщетение от 100 000 евро. Според нея подправените вести се популяризират преднамерено в годината на парламентарни и локални избори, с цел да навредят на политическата кариера на мъжа ѝ и да я злепоставят обществено.

В телевизионното предаване Los Intocables на Distrito TV водещата Пилар Базелга сподели, че премиершата е била мъж и по-късно е поискала да смени пола си, че има гей обичаи в рода си и че взе участие в интернационална мрежа за разпространяване на опиати от Мароко към Испания. Дори твърди, че мароканските секрети служби имат доказателства, които могат да употребяват против премиера Санчес. В предаването се споделя още, че Мария Бегоня Гомес Фернандес се е възползвала от премиерски пост на брачна половинка си, с цел да получи високоплатени служби.

Според юристите ѝ обаче поради клеветите, които са уронили професионалния ѝ авторитет, тя е била освободена от служба и даже се е наложило да върне към този момент получените суми по договорите, което ѝ е нанесло морални и материални вреди. Те са подали тъжба и против шефа на предаването Еврико Кампано и самата телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР