Съпругата на икономическия министър Кирил Петков – Линда, работи на

...
Съпругата на икономическия министър Кирил Петков – Линда, работи на
Коментари Харесай

Ето къде работи жената на Кирил Петков

Съпругата на икономическия министър Кирил Петков – Линда, работи на равни начала в сладкарницата си в София дружно с майка си, написа " България Днес ".

Родителите на Линда - Маргарет и Брад Макензи, от дълго време са пенсионери, само че за разлика от брачна половинка си, който развива социална активност, майката на министерската брачна половинка е един до друг с щерка си и прави здравословни менюта на внучетата си.

Тъщата на Петков е диетолог по специалност, а по-късно е работила като експерт в пивоварна в Канада. С известния си шурей постоянно спорят за безалкохолните бири и за изгодата от това да се смесват плодови усети с хмел.

" От един подобен диалог се роди концепцията за пробиотика, с който Киро стана известен по света ", настояват другари до министъра.

Самата Маргарет непрекъснато оказва помощ на щерка си Линда освен в работата, само че и в персоналния живот. Тъщата на Петков постоянно взима внуците при себе си, защото децата нямат българско поданство и живеят повече отвън страната.

" Ще ви покажа българското сирене и кисело мляко. Нямат нищо общо с нашето ", съветвала бабата внуците си.

Самата министерска брачна половинка Линда от години има сладкарница за безглутенови торти, защото едно от детето й като малко не можело да понася глутен. Оттогава тя развива уменията си, с които стига до шоуто по Би Ти Ви - " Мастършеф ".

Тъстът на Кирил Петков – Брад, не е идвал в България. Той обичал да пътешества, само че най-много да се занимава с публични действия. Брад бил деятелен участник във всички локални празненства и тържества на канадския град Кортни. Възрастният господин не пропущал да се включва и в парадите на ирландската общественост, като демонстрира фотоси от събитието в профила си на Facebook.

Тъстът и тъщата на Петков са и огромни пътешественици. Двамата са обиколили целия свят, като най-любима им е дестинацията до Тихия океан. Иначе живеят във Ванкувър, щастливи с огромното си семейство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР