Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, прекара една

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, прекара една
Коментари Харесай

Лятната ваканция на Брижит Макрон

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон - Брижит, прекара една незабравима лятна почивка в Брегансон.

Обитателката на Елисейския замък отпътува за курорта, в който се намира президентската резиденция и се наслаждения на хубаво време, колоездене, плаж и водни завършения. Тя сподели стегнатите си крайници в разнообразни безгрижни облекла - от напълно къси къси панталони за каране на колело, през къси туники до цели бански, с които се отдаваше на разходки с джет в морето.

Тя бе снимана от папараци с внуците си, както и с 34-годишната си щерка Тифен. В резиденцията има задоволително място за всички, с цел да могат да прекарат малко време дружно. Въпреки че дворецът се намира на брега на Средиземно море, Еманюел Макрон построи басейн в двора. Стъпка, която никой от предшествениците му не е предприемал. Според "Билд " цената му била 34 000 евро, което изобщо не се харесало на данъкоплатците.

65-годишната Брижит Макрон е първа брачна половинка за 40-годишния френски президент, а за нея това е втори брак. Тя се развежда с първия си брачен партньор през 2006, от който са и трите ѝ деца, а през 2007 година се омъжва за някогашния си възпитаник Еманюел. Връзката им датира от ученическите му години. Родителите му го изпращат от родния Амиен в Париж, с цел да го разделят с учителката, само че те не прекъсват връзките си и няколко години по-късно се събират.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР